Învățăm continentele, prin cântec

Învățăm continentele, prin cântec

 

Copiii învață cel mai bine prin jocuri şi prin cântece. Ei se nasc artişti, mai toți sunt îndrăgostiți de dans, cântat, pictat sau desenat. Fetița cea mare avea în jur de 3 ani şi jumătate, când a învățat cântecelul despre continente, la grădiniță. (Au două educatoare absolut geniale!) De atunci, îl cântăm mereu. Acum are deja 5 ani şi jumătate şi i-am arătat şi unde sunt localizate continentele, pe harta lumii din camera ei. Eu le-am învățat şi pe fetele mai mici, ba chiar şi pe copiii surorilor mele. E un cântec destul de uşor.
 
 
Vă recomand să îl cântați de câteva ori, împreună cu copilaşii, şi într-un timp destul de scurt, eu cred că îl vor învăța. Nu contează că nu pronunță cuvintele exact corect, nici nu trebuie, le dezvoltă oricum abilitățile pentru a învăța o limbă străină. Trebuie să-l învețe în linii mari şi apoi, pe cum o să-l repete, pentru că prinde bine la copii cântecul, o să îi puteți ajuta să pronunțe mai bine cuvintele.
 
 
Mai jos e filmarea cu fetița cea mare, cântând despre continente. Porniți sunetul.
 
 

 

 
Eu aplaud şi dansez când îl cânt, zâmbesc, “cu gura până la urechi”, ca să îi fac pe prichindei entuziasmați în a învăța cântecele noi.

 

Versuri:
 
There are seven,
There are seven,
Continents,
Continents,
In between the oceans,
In between the oceans,
Let’s name them,
Let’s name them,
North America
South America
Europe
Asia
Africa
Australia, Australia
Antarctica, Antarctica.
 


Leave a Reply