Diferite personaje, din tuburile de la hârtia igienică

Diferite personaje, din tuburile de la hârtia igienică

Zilele trecute, fetele s-au uitat la filmul “101 Dalmaţieni” şi toată ziua mi-au tot povestit de Cruella de Vil şi ce s-a mai întâmplat în film.  Le-am ascultat cu mare drag, parcă îmi retrăiam şi eu copilăria, că doar am fost şi eu, mult timp, fascinată de filmul ăsta. Cred că de acolo mi-a pornit obsesia pentru animale, că dacă nu mă mutam în Irlanda, probabil eram deja la câinele cu numărul 100, salvat de pe stradă sau adoptat. La început, mama nici nu voia să audă de câini…acum sunt răsfățații familiei! +

 

▪︎Din discuțiile cu fetele, mi-a venit ideea să încercăm să facem un câine dalmațian, din tuburi de la hârtia igienică. Cum am scris într-o altă postare, eu le păstrez mereu, deoarece le poți folosi pentru o mulțime de activități.

Nu ne-a ieşit prea bine câinele dar am făcut şi alte animăluțe, ce, cred eu, ne-au ieşit ceva mai bine.

 
 
 
 
 
 
De aici ne-am inspirat:
 
 
 

 

*Adoptă, nu cumpăra. Un câine adoptat, indiferent de rasă, îți oferă la fel de multă iubire ca un bichon, husky sau orice altă rasă. Adăposturile de câini au mii de suflete ce te aşteaptă. Unii sunt de talie mică, dacă asta cauți, alții sunt mari. De asemenea, te rog, nu-i ține în lanț. Ție ți-ar place să fii toată ziua legat? Să nu poți să alergi, să fii tot prizonier. Nu trebuie neaparat să-i ții în casă (deşi unele rase mai mici chiar nu sunt adaptate pentru a fi ținute afară), dar fă-le o cuşcă izolată bine. Iar dacă nu îți plac animalele, nu eşti în stare să ai grijă de ele, te rog eu, nu-ți lua animale! Un câine în lanț nu îşi are nici un rost într-o gospodărie!

 Leave a Reply